منو اشيا عمودي
منوی فوتر
ورود

.

در راستای توانمندسازی مراکز آموزشی درمانی تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان  و آماده سازی مراکز جهت اعتباربخشی نسل چهارم  با محوریت ارتقاء خدمات ایمن و به همت مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان بازدید های دوره ای ارزیابان کشوری  و دانشگاهی از بیمارستانها بصورت مداوم انجام و ضمن ارائه بازخورد  بیمارستانها از مشاوره  ارزیابان جهت پیاده سازی استانداردهای اعتبار بخشی بهرمند می شوند . نرگس جلالیان کارشناس مسئول اعتبار بخشی دانشکده علوم پزشکی آبادان ضمن بیان این مطلب در گفتگو با  روابط عمومی معاونت درمان اعتبار بخشی را فرایندی مداوم و بی وقفه عنوان کرد و معاونت درمان را پشتیبان بیمارستانها در استقرار و تداوم روند رو به رشد استانداردسازی خدمات و فعالیتها و  ارائه خدمات درمانی ایمن و با کیفیت دانست .

بیشتر