اطلاعیه ها
1398/3/21 سه‌شنبهدر ارزیابی انطباق سال 97 برنامه عملیاتی در بین معاونتهای غذا و دارو محقق شد
کسب رتبه اول معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان در سطح 3 کشور
کسب رتبه اول معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان در ارزیابی انطباق سال 97 برنامه عملیاتی در بین معاونتهای غذا و دارو سطح 3 کشور

.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی آبادان: سازمان غذا و دارو در خصوص عملکرد سال 97 برنامه عملیاتی معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور، این معاونت توانست حائز به کسب رتبه اول در ارزیابی انطباق برنامه عملیاتی مشترک دانشگاهی در 12 ماه سال 97 شود.

در این گزارش معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان رتبه سوم را در بین تمام معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با میزان تحقق 99.98درصد بعد از دانشگاه‌های مشهد و اهواز کسب کرده است.

میانگین تحقق کشوری برنامه عملیاتی سال ۹۷ سازمان غذا و دارو 68/97 درصد  و از سطح سه این میزان رقم 72/98 درصد است که این معاونت در هر  دو میزان مذکور بالاتر از میانگین است.

هدا مجیری افزود : امید است این روند تا پایان سال 98 تداوم یابد و با اجرای برنامه عملیاتی مشترک، قدم بزرگی در پیشبرد اهداف عالی سازمان غذا و دارو در نظام سلامت برداشته شود.

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 164493
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103573575 تعداد بازديد زيرپورتال: 3489934 اين زيرپورتال امروز: 635 سایت در امروز: 1733 اين صفحه امروز: 2