كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1398/5/26 شنبه
پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی سالروز بازگشت آزادگان به میهن را تبریک گفت.

.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده آمده است: «بیست و ششمین روز از مردادماه یادآور روز بزرگ و خاطره‌‎ساز ورود آزادگان ایثارگر، الگوهای ایمان و مقاومت به میهن است؛ روزی به یادماندنی که می‌تواند گواه استقامت مردمانی باشد که عشق به مذهب و مام وطن را به جسم رجحان داده و در برابر دژخیم بعث هیچگاه سر ذلت فرود نیاوردند.

امروز نیز آزادگان شریف کشورمان با پیشتیبانی همیشگی از نظام مقدس جمهوری اسلامی و دریافت رهنمودهای مقام معظم رهبری دام ظله در عرصه‌های مختلف حضوری نقیش داشته و همواره از چهره‌های تاثیرگذار در مسیر آبادانی ایران اسلامی هستند.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن این روز عزیز؛ سربلندی، عزت ابدی و بهروزی آزادمردان مانای کشور را از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.»

بیشتر